文献
J-GLOBAL ID:201702251549070500
整理番号:17A0832025
UV-Vis分光法と多変量データ解析によるウイスキーブランドと偽造同定の識別【Powered by NICT】
Discrimination of whisky brands and counterfeit identification by UV-Vis spectroscopy and multivariate data analysis
著者 (5件):
Martins Angelica Rocha
(Institute of Chemistry, Universidade de Brasilia, Distrito Federal, Brazil)
,
Talhavini Marcio
(National Institute of Criminalistics, Brazilian Federal Police, Brazil)
,
Vieira Mauricio Leite
(National Institute of Criminalistics, Brazilian Federal Police, Brazil)
,
Zacca Jorge Jardim
(National Institute of Criminalistics, Brazilian Federal Police, Brazil)
,
Braga Jez Willian Batista
(Institute of Chemistry, Universidade de Brasilia, Distrito Federal, Brazil)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
229
ページ:
142-151
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)