文献
J-GLOBAL ID:201702251719731447
整理番号:17A0748230
硬中硬および軟インドのコムギ栽培品種から得られた粗粒及び細粒粉画分から分離した澱粉の特性【Powered by NICT】
Characteristics of starch separated from coarse and fine flour fractions obtained from hard, medium-hard, and soft Indian wheat cultivars
著者 (5件):
Singh Narpinder
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, India)
,
Kaur Navneet
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, India)
,
Katyal Mehak
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, India)
,
Kaur Amritpal
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, India)
,
Shevkani Khetan
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, India)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
1-2
ページ:
ROMBUNNO.201600012
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)