文献
J-GLOBAL ID:201702252215200615
整理番号:17A0404993
メラトニン治療は収穫後腐敗を減弱しGABAシャント活性を増強することによってイチゴ果実(Fragaria×anannasa cv.Selva)の栄養的品質を維持する【Powered by NICT】
Melatonin treatment attenuates postharvest decay and maintains nutritional quality of strawberry fruits (Fragaria × anannasa cv. Selva) by enhancing GABA shunt activity
著者 (2件):
Aghdam Morteza Soleimani
(Young Researchers and Elite Club, Ahar Branch, Islamic Azad University, Ahar, Iran)
,
Fard Javad Rezapour
(Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agricultural Sciences, Urmia University, Urmia, Iran)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
1650-1657
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)