文献
J-GLOBAL ID:201702252382093186
整理番号:17A0318870
品質ではなく,調味料成分品種は都市コスタリカの成人におけるインゲンマメと米の摂取と関連している【Powered by NICT】
Seasoning ingredient variety, but not quality, is associated with greater intake of beans and rice among urban Costa Rican adults
著者 (4件):
Vadiveloo Maya K.
(Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, 665 Huntington Ave, Boston, MA, 02115, USA)
,
Campos Hannia
(Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, 665 Huntington Ave, Boston, MA, 02115, USA)
,
Campos Hannia
(Centro de Investigacion e Innovacion en Nutricion Translacional y Salud, Universidad Hispanoamericana, Calle 21, Barrio Aranjuez, San Jose, 408-1002, Costa Rica)
,
Mattei Josiemer
(Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, 665 Huntington Ave, Boston, MA, 02115, USA)
資料名:
Nutrition Research
(Nutrition Research)
巻:
36
号:
8
ページ:
780-788
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0636B
ISSN:
0271-5317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)