文献
J-GLOBAL ID:201702252456681516
整理番号:17A0625865
Ulam raja(Cosmos caudatus)の総フェノール類含量と酸化防止活性およびその特異的マーカー物質の定量:抽出の影響
Total phenolic content and antioxidant activity of Ulam raja (Cosmos caudatus) and quantification of its selected marker compounds: Effect of extraction
著者 (4件):
SEYEDREIHANI S. F.
(Universiti Sains Malaysia, Penang, MYS)
,
TAN Thuan-Chew
(Universiti Sains Malaysia, Penang, MYS)
,
ALKARKHI Abbas F. M.
(Universiti Sains Malaysia, Penang, MYS)
,
EASA Azhar Mat
(Universiti Sains Malaysia, Penang, MYS)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
1-4
ページ:
260-270
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)