文献
J-GLOBAL ID:201702252470082691
整理番号:17A0134192
食品連鎖機構管理のための新規基質としてのウシの歯:プレドニゾロン,デクサメタゾン,エストララジオール,ナンドロロン及びβ2-アゴニスト7種の処理検出のための液体クロマトグラフィー-タンデム質量分析検出
Bovine teeth as a novel matrix for the control of the food chain: liquid chromatography-tandem mass spectrometry detection of treatments with prednisolone, dexamethasone, estradiol, nandrolone and seven β2-agonists
著者 (7件):
CHIESA Luca Maria
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
NOBILE Maria
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
PANSERI Sara
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
BIOLATTI Bartolomeo
(Univ. Turin, Grugliasco (Turin), ITA)
,
CANNIZZO Francesca Tiziana
(Univ. Turin, Grugliasco (Turin), ITA)
,
PAVLOVIC Radmila
(Univ. Milan, Milan, ITA)
,
ARIOLI Francesco
(Univ. Milan, Milan, ITA)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
1
ページ:
40-48
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)