文献
J-GLOBAL ID:201702252635046159
整理番号:17A0703093
スカベンジングフリーラジカルと抑制LDL酸化を用いて評価した台湾で栽培されたMuntingia calabura Linn.の果実における効果的な化合物【Powered by NICT】
Effective compounds in the fruit of Muntingia calabura Linn. cultivated in Taiwan evaluated with scavenging free radicals and suppressing LDL oxidation
著者 (5件):
Lin Jau-Tien
(Department of Medical Applied Chemistry, Chung Shan Medical University, and Department of Medical Education, Chung Shan Medical University Hospital, 110, Section 1, Jianguo N. Road, Taichung 402, Taiwan)
,
Chen Yi-Chen
,
Chang Yan-Zin
,
Chen Ting-Yu
,
Yang Deng-Jye
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
4
ページ:
1504-1511
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)