文献
J-GLOBAL ID:201702252756439309
整理番号:17A0703075
アルツハイマー病のマウスモデルの脳スフィンゴ脂質プロフィルに及ぼす飼料中のナマコ由来glucocerebrosidesの影響【Powered by NICT】
Effects of dietary glucocerebrosides from sea cucumber on the brain sphingolipid profiles of mouse models of Alzheimer’s disease
著者 (8件):
Song Yu
(College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, China. xujie9@ouc.edu.cn)
,
Cong Peixu
,
Lu Ling
,
Wang Yuming
,
Tang Qingjuan
,
Zhang Hongwei
,
Xu Jie
,
Xue Changhu
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
3
ページ:
1271-1281
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)