文献
J-GLOBAL ID:201702252803638978
整理番号:17A1638643
ラットにおける90日の食餌性毒性研究における遺伝的に修飾したDAS444O6 6種のダイズミールと種皮の安全性の評価【Powered by NICT】
Evaluation of the safety of a genetically modified DAS-444O6-6 soybean meal and hulls in a 90-day dietary toxicity study in rats
著者 (6件):
Papineni Sabitha
(Dow AgroSciences LLC, Indianapolis, IN 46268, USA)
,
Murray Jennifer A.
(Toxicology and Environmental Research and Consulting, The Dow Chemical Company, Midland, MI 48674, USA)
,
Ricardo Ekmay
(Dow AgroSciences LLC, Indianapolis, IN 46268, USA)
,
Dunville Christina M.
(Dow AgroSciences LLC, Indianapolis, IN 46268, USA)
,
Sura Radha Krishna
(Toxicology and Environmental Research and Consulting, The Dow Chemical Company, Midland, MI 48674, USA)
,
Thomas Johnson
(Toxicology and Environmental Research and Consulting, The Dow Chemical Company, Midland, MI 48674, USA)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
109
号:
P1
ページ:
245-252
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)