文献
J-GLOBAL ID:201702252824290992
整理番号:17A0625868
mortino(Vaccinium meridionale Swartz)の乾燥工程における酸化防止能に対する温度の影響
Effect of temperature on antioxidant capacity during drying process of mortino (Vaccinium meridionale Swartz)
著者 (6件):
LOPEZ-VIDANA Erick C.
(Universidad Nacional Autonoma de Mexico (UNAM), Morelos, MEX)
,
LOPEZ-VIDANA Erick C.
(Universidad Autonoma “Benito Juarez“ de Oaxaca, MEX)
,
FIGUEROA Isaac Pilatowsky
(Universidad Nacional Autonoma de Mexico (UNAM), Morelos, MEX)
,
CORTES Farid B.
(Universidad Nacional de Colombia, Medellin, COL)
,
ROJANO Benjamin A.
(Universidad Nacional de Colombia, Medellin, COL)
,
OCANA Arturo Navarro
(Universidad Nacional Autonoma de Mexico, MEX)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
1-4
ページ:
294-305
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)