文献
J-GLOBAL ID:201702252867306653
整理番号:17A0792920
中国酒の発酵時の細菌群集構造と多様性に及ぼすセルラーゼ産生細菌の影響【Powered by NICT】
Effects of cellulase-producing bacteria on bacterial community structure and diversity during fermentation of Chinese liquor grains
著者 (3件):
Guo J. H.
(College of Food and Biological Engineering, Qiqihar University, Qiqihar, 161006, People’s Republic of China)
,
Sun L. H.
(Biological Engineering Department, Liaoning Economic Management Cadre Institute Shenyang, 110122, People’s Republic of China)
,
Liu X. L.
(College of Food and Biological Engineering, Qiqihar University, Qiqihar, 161006, People’s Republic of China)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
123
号:
1
ページ:
130-137
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)