文献
J-GLOBAL ID:201702252944044969
整理番号:17A0404822
熱帯紅藻,Gracilaria changiiの化学組成と物理化学的性質【Powered by NICT】
Chemical composition and physicochemical properties of tropical red seaweed, Gracilaria changii
著者 (2件):
Chan Pei Teng
(Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabah, Jalan UMS, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia)
,
Matanjun Patricia
(Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabah, Jalan UMS, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
302-310
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)