文献
J-GLOBAL ID:201702253183136032
整理番号:17A1132032
平パンのためのヒヨコマメ粉添加した高蛋白質複合定式化:準備混合に及ぼす包装材料と貯蔵温度の影響【Powered by NICT】
Chickpea flour supplemented high protein composite formulation for flatbreads: Effect of packaging materials and storage temperature on the ready mix
著者 (3件):
Pathania Shivani
(Department of Food Science and Technology, Punjab Agricultural University, Ludhiana, Punjab, India)
,
Kaur Amarjeet
(Department of Food Science and Technology, Punjab Agricultural University, Ludhiana, Punjab, India)
,
Sachdev Poonam A.
(Department of Food Science and Technology, Punjab Agricultural University, Ludhiana, Punjab, India)
資料名:
Food Packaging and Shelf Life
(Food Packaging and Shelf Life)
巻:
11
ページ:
125-132
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2987A
ISSN:
2214-2894
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)