文献
J-GLOBAL ID:201702253223040111
整理番号:17A0364170
ドライ塩漬ハムベース媒質における主要なオクラトキシンAリスクとしてのAspergillus westerdijkiae【Powered by NICT】
Aspergillus westerdijkiae as a major ochratoxin A risk in dry-cured ham based-media
著者 (3件):
Vipotnik Ziva
(Mountain Research Centre (CIMO), ESA, Polytechnic Institute of Braganca, Campus de Santa Apolonia, 5300-253 Braganca, Portugal)
,
Rodriguez Alicia
(University of Extremadura, Food Hygiene and Safety, Meat and Meat Products Research Institute, Caceres, Spain)
,
Rodrigues Paula
(Mountain Research Centre (CIMO), ESA, Polytechnic Institute of Braganca, Campus de Santa Apolonia, 5300-253 Braganca, Portugal)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
241
ページ:
244-251
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)