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文献
J-GLOBAL ID:201702253360802717   整理番号:17A1490480

精密ろ過による分画:高蛋白質,低脂肪凝固ヨーグルトの組成とレオロジーに及ぼすカゼインミセルの大きさの影響【Powered by NICT】

Fractionation by microfiltration: Effect of casein micelle size on composition and rheology of high protein, low fat set yoghurt
著者 (7件):
Jorgensen Camilla Elise
(TINE SA, Centre for Research and Development, P.O. Box 7 Kalbakken, N-0902 Oslo, Norway)
Jorgensen Camilla Elise
(Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432 Aas, Norway)
Abrahamsen Roger K.
(Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432 Aas, Norway)
Rukke Elling-Olav
(Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432 Aas, Norway)
Johansen Anne-Grethe
(TINE SA, Centre for Research and Development, P.O. Box 7 Kalbakken, N-0902 Oslo, Norway)
Johansen Anne-Grethe
(Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432 Aas, Norway)
Skeie Siv B.
(Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432 Aas, Norway)

資料名:
International Dairy Journal  (International Dairy Journal)

巻: 74  ページ: 12-20  発行年: 2017年 
JST資料番号: W0531A  ISSN: 0958-6946  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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