文献
J-GLOBAL ID:201702253633329392
整理番号:17A1075017
プロセスパラメータにおける収縮とばらつきを考慮した2次元拡散モデルを用いるリンゴの浸透脱水の説明
Description of osmotic dehydration of apple using two-dimensional diffusion models considering shrinkage and variations in process parameters
著者 (5件):
DE FARIAS AIRES Juarez Everton
(Federal Inst. Education, Sci. and Technol. Paraiba, Joao Pessoa, BRA)
,
DA SILVA Wilton Pereira
(Federal Univ. Campina Grande, Campina Grande, BRA)
,
DE ALMEIDA FARIAS AIRES Kalina Ligia Cavalcante
(Federal Inst. Education, Sci. and Technol. Paraiba, Joao Pessoa, BRA)
,
DA SILVA Aluizio Freire, Junior
(Federal Univ. Campina Grande, Campina Grande, BRA)
,
DA SILVA E SILVA Cleide Maria Diniz Pereira
(Federal Univ. Campina Grande, Campina Grande, BRA)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
35
号:
5-8
ページ:
815-826
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)