文献
J-GLOBAL ID:201702253701671543
整理番号:17A0365566
より熱安定性の高い副産物に基づくI型コラーゲンの代替源【Powered by NICT】
An alternative source of type I collagen based on by-product with higher thermal stability
著者 (3件):
Yousefi M.
(Food Technology Division, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Penang, Malaysia)
,
Ariffin F.
(Food Technology Division, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Penang, Malaysia)
,
Huda N.
(Food Technology Division, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Penang, Malaysia)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
372-382
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)