文献
J-GLOBAL ID:201702253820848913
整理番号:17A0568824
新しいサツマイモ品種コナミズキ由来の澱粉の物理化学的性質及び食品使用
Physicochemical Properties and Food Uses of Starch from the New Sweetpotato Cultivar Konamizuki Physicochemical Properties and Food Uses of Konamizuki Starch
著者 (3件):
Tokimura Kanae
(Kagoshima Prefectural Osumi Food Technology Development Center)
,
Fujita Kiyotaka
(Course of Biological Science and Technology, The United Graduate School of Agricultural Sciences, Kagoshima University)
,
Kitahara Kanefumi
(Course of Biological Science and Technology, The United Graduate School of Agricultural Sciences, Kagoshima University)
資料名:
Journal of Applied Glycoscience
(Journal of Applied Glycoscience)
巻:
64
号:
1
ページ:
1-8(J-STAGE)
発行年:
2017年
JST資料番号:
F0614A
ISSN:
1344-7882
CODEN:
JAGLFX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)