文献
J-GLOBAL ID:201702253858797970
整理番号:17A0403450
使用済みコーヒー粕からの抗酸化フェノール化合物を抽出するための自動加水分解条件の最適化【Powered by NICT】
Optimization of autohydrolysis conditions to extract antioxidant phenolic compounds from spent coffee grounds
著者 (5件):
Ballesteros Lina F.
(Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus Gualtar, 4710-057, Braga, Portugal)
,
Ramirez Monica J.
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Universidad Nacional de Colombia sede Manizales, Km 7 via al Magdalena, Campus La Nubia, Manizales, Colombia)
,
Orrego Carlos E.
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Universidad Nacional de Colombia sede Manizales, Km 7 via al Magdalena, Campus La Nubia, Manizales, Colombia)
,
Teixeira Jose A.
(Centre of Biological Engineering, University of Minho, Campus Gualtar, 4710-057, Braga, Portugal)
,
Mussatto Solange I.
(Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability, Technical University of Denmark, Kemitorvet, Building 220, 2800, Kongens Lyngby, Denmark)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
199
ページ:
1-8
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)