文献
J-GLOBAL ID:201702254091728361
整理番号:17A0367787
ブラジルナッツサプライチェーンを通した菌相の生物多様性:熱帯雨林から消費者まで【Powered by NICT】
Biodiversity of mycobiota throughout the Brazil nut supply chain: From rainforest to consumer
著者 (7件):
Taniwaki Marta H.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL, C.P. 139, CEP 13070-178, Campinas, SP, Brazil)
,
Frisvad Jens C.
(Department of Biotechnology and Biomedicine, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark)
,
Ferranti Larissa S.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL, C.P. 139, CEP 13070-178, Campinas, SP, Brazil)
,
de Souza Lopes Aline
(Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL, C.P. 139, CEP 13070-178, Campinas, SP, Brazil)
,
Larsen Thomas O.
(Department of Biotechnology and Biomedicine, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark)
,
Fungaro Maria Helena P.
(Universidade Estadual de Londrina, P.O. Box 6001, 6051-970, Londrina, PR, Brazil)
,
Iamanaka Beatriz T.
(Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL, C.P. 139, CEP 13070-178, Campinas, SP, Brazil)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
61
ページ:
14-22
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)