文献
J-GLOBAL ID:201702254296512876
整理番号:17A0663936
加工方法の異なるGanoderma lucidumエタノール抽出物の化学組成,抗増殖活性及び抗酸化活性
Chemical composition, antiproliferative and antioxidant activity of differently processed Ganoderma lucidum ethanol extracts
著者 (7件):
VELJOVIC Sonja
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
VELJOVIC Mile
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
NIKICEVIC Ninoslav
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
DESPOTOVIC Sasa
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
RADULOVIC Sinisa
(Inst. Oncology and Radiology of Serbia, Belgrade, SRB)
,
NIKSIC Miomir
(Univ. Belgrade, Belgrade, SRB)
,
FILIPOVIC Lana
(Inst. Oncology and Radiology of Serbia, Belgrade, SRB)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
5
ページ:
1312-1320
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)