文献
J-GLOBAL ID:201702254457991731
整理番号:17A0210510
HepG2細胞と糖尿病ラットの肝臓におけるAMP活性化プロテインキナーゼリン酸化反応のアズキ(Vigna angularis)抽出物による刺激
Azuki bean (Vigna angularis) extract stimulates the phosphorylation of AMP-activated protein kinase in HepG2 cells and diabetic rat liver
著者 (4件):
Sato Shin
(Department of Nutrition, Aomori University of Health and Welfare, Aomori, 030-8505, Japan)
,
Mukai Yuuka
(School of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health and Social Work, Kanagawa University of Human Services, Kanagawa, 238-8522, Japan)
,
Kataoka Saori
(Department of Nutrition, Aomori University of Health and Welfare, Aomori, 030-8505, Japan)
,
Kurasaki Masaaki
(Graduate School of Environmental Science, Hokkaido University, Sapporo, 060-0810, Japan)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
96
号:
7
ページ:
2312-2318
発行年:
2016年05月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)