文献
J-GLOBAL ID:201702254469341394
整理番号:17A0372907
コンニャクグルコマンナンマトリックス中にカプセル封じした 3長鎖脂肪酸を強化した健康なスペインsalchichon【Powered by NICT】
Healthy Spanish salchichon enriched with encapsulated n -3 long chain fatty acids in konjac glucomannan matrix
著者 (5件):
Lorenzo Jose M.
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, rua Galicia n° 4, Parque Tecnologico de Galicia, San Cibrao das Vinas, 32900 Ourense, Spain)
,
Munekata Paulo Eduardo Sichetti
(Department of Food Engineering, College of Animal Science and Food Engineering, University of Sao Paulo, 225 Duque de Caxias Norte Ave, Jardim Elite, postal code 13.635-900 Pirassununga, Sao Paulo, Brazil)
,
Pateiro Mirian
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, rua Galicia n° 4, Parque Tecnologico de Galicia, San Cibrao das Vinas, 32900 Ourense, Spain)
,
Campagnol Paulo Cezar Bastianello
(Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil)
,
Dominguez Ruben
(Centro Tecnologico de la Carne de Galicia, rua Galicia n° 4, Parque Tecnologico de Galicia, San Cibrao das Vinas, 32900 Ourense, Spain)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
289-295
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)