文献
J-GLOBAL ID:201702254567741516
整理番号:17A1490876
La Mancha地方からのmalbec赤ワインの芳香プロファイル:化学的及び官能的特性化【Powered by NICT】
Aroma profile of malbec red wines from La Mancha region: Chemical and sensory characterization
著者 (4件):
Sanchez-Palomo E.
(University of Castilla-La Mancha, Area of Food Technology, Faculty of Chemical Sciences, Av. Camilo Jose Cela, 10, 13071 Ciudad Real, Spain)
,
Trujillo M.
(University of Castilla-La Mancha, Area of Food Technology, Faculty of Chemical Sciences, Av. Camilo Jose Cela, 10, 13071 Ciudad Real, Spain)
,
Garcia Ruiz A.
(University of Castilla-La Mancha, Area of Food Technology, Faculty of Chemical Sciences, Av. Camilo Jose Cela, 10, 13071 Ciudad Real, Spain)
,
Gonzalez Vinas M.A.
(University of Castilla-La Mancha, Area of Food Technology, Faculty of Chemical Sciences, Av. Camilo Jose Cela, 10, 13071 Ciudad Real, Spain)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
100
号:
P1
ページ:
201-208
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)