文献
J-GLOBAL ID:201702254676859836
整理番号:17A0322093
統計的マルチブロック解析を通じた動的テクスチャ認識に対するパン構造と口腔処理のそれぞれの影響【Powered by NICT】
Respective impact of bread structure and oral processing on dynamic texture perceptions through statistical multiblock analysis
著者 (7件):
Jourdren S.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Jourdren S.
(Lesaffre International, 59700, Marcq-en-Baroeul, France)
,
Saint-Eve A.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Panouille M.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Lejeune P.
(Lesaffre International, 59700, Marcq-en-Baroeul, France)
,
Deleris I.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
,
Souchon I.
(UMR GMPA, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 78850, Thiverval-Grignon, France)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
87
ページ:
142-151
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)