文献
J-GLOBAL ID:201702254717553382
整理番号:17A0369594
収穫された果物及び野菜中のマイコトキシン産生真菌,生物学的役割,促進条件および収穫後汚染を管理するためのツールにおける洞察【Powered by NICT】
Mycotoxins in harvested fruits and vegetables: Insights in producing fungi, biological role, conducive conditions, and tools to manage postharvest contamination
著者 (3件):
Sanzani Simona M.
(Dipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Via Amendola 165/A, 70126, Bari, Italy)
,
Reverberi Massimo
(Dipartimento di Biologia Ambientale, Universita di Roma Sapienza, P. le Aldo Moro 5, 00165 Roma, Italy)
,
Geisen Rolf
(Max Rubner-Institut, Department of Safety and Quality of Fruit and Vegetables, Haid-und-Neu-Str. 9, 76131 Karlsruhe, Germany)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
122
ページ:
95-105
発行年:
2016年
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)