文献
J-GLOBAL ID:201702254937006486
整理番号:17A0488326
抗老化介入試験の栄養遺伝学的方法:オリーブ油フェノールおよびマウス脳における遺伝子およびマイクロRNA発現プロファイルの調節
A nutrigenomics approach for the study of anti-aging interventions: olive oil phenols and the modulation of gene and microRNA expression profiles in mouse brain
著者 (4件):
LUCERI Cristina
(Univ. Florence, Florence, ITA)
,
BIGAGLI Elisabetta
(Univ. Florence, Florence, ITA)
,
PITOZZI Vanessa
(Chiesi Pharmaceuticals S.p.A., Parma, ITA)
,
GIOVANNELLI Lisa
(Univ. Florence, Florence, ITA)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
2
ページ:
865-877
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)