文献
J-GLOBAL ID:201702254991081703
整理番号:17A0409455
異なる地理的起源からのCoffea canephora var.robustaのコーヒー豆における16 O メチルカフェストールとカーウェオールのNMR定量化【Powered by NICT】
NMR quantification of 16-O-methylcafestol and kahweol in Coffea canephora var. robusta beans from different geographical origins
著者 (6件):
Finotello C.
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, Via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
,
Forzato C.
(Dipartimento di Scienze Chimiche e Farmaceutiche, Universita degli Studi di Trieste, Via L. Giorgieri 1, 34127 Trieste, Italy)
,
Gasparini A.
(Dipartimento di Scienze Chimiche e Farmaceutiche, Universita degli Studi di Trieste, Via L. Giorgieri 1, 34127 Trieste, Italy)
,
Mammi S.
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, Via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
,
Navarini L.
(illycaffe S.p.A., Via Flavia 110, 34147 Trieste, Italy)
,
Schievano E.
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, Via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
75
ページ:
62-69
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)