文献
J-GLOBAL ID:201702255108985817
整理番号:17A0308110
押出による澱粉融体膨張のモデル化【Powered by NICT】
Modeling of starchy melts expansion by extrusion
著者 (5件):
Kristiawan M.
(INRA, UR 1268 Biopolymers Interactions and Assemblies (BIA), BP 71627, 44316 Nantes, France)
,
Chaunier L.
(INRA, UR 1268 Biopolymers Interactions and Assemblies (BIA), BP 71627, 44316 Nantes, France)
,
Della Valle G.
(INRA, UR 1268 Biopolymers Interactions and Assemblies (BIA), BP 71627, 44316 Nantes, France)
,
Ndiaye A.
(INRA, USC 1368 Institut de Mecanique et d’Ingenierie (I2M), UMR 5295 CNRS, University Bordeaux 1, 33405 Talence Cedex, France)
,
Vergnes B.
(MINES ParisTech, CEMEF, UMR CNRS 7635, BP 207, 06904 Sophia-Antipolis Cedex, France)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
48
ページ:
13-26
発行年:
2016年02月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)