文献
J-GLOBAL ID:201702255149256742
整理番号:17A0969853
ブルーベリーペルオキシダーゼの熱及び高圧不活性化速度論【Powered by NICT】
Thermal and high pressure inactivation kinetics of blueberry peroxidase
著者 (3件):
Terefe Netsanet Shiferaw
(CSIRO Agriculture and Food, 671 Sneydes Rd., Werribee, Victoria 3030, Australia)
,
Delon Antoine
(CSIRO Agriculture and Food, 671 Sneydes Rd., Werribee, Victoria 3030, Australia)
,
Versteeg Cornelis
(CSIRO Agriculture and Food, 671 Sneydes Rd., Werribee, Victoria 3030, Australia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
232
ページ:
820-826
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)