文献
J-GLOBAL ID:201702255522047798
整理番号:17A0883654
チューインガムからの酸化防止剤ブチルヒドロキシアニソールとブチルヒドロキシトルエンの放出の定量的決定のための簡単なヘッドスペースガスクロマトグラフィー/質量分析法【Powered by NICT】
A simple headspace gas chromatography/mass spectrometry method for the quantitative determination of the release of the antioxidants butylated hydroxyanisole and butylated hydroxytoluene from chewing gum
著者 (5件):
Davoli Enrico
(Mass Spectrometry Laboratory, IRCCS-Istituto di Ricerche Farmacologiche “Mario Negri”, Via G. La Masa 19, 20156, Milan, Italy)
,
Bastone Antonio
(Department of Molecular Biochemistry and Pharmacology, IRCCS-Istituto di Ricerche Farmacologiche “Mario Negri”, Via G. La Masa 19, 20156, Milan, Italy)
,
Bianchi Giancarlo
(Mass Spectrometry Laboratory, IRCCS-Istituto di Ricerche Farmacologiche “Mario Negri”, Via G. La Masa 19, 20156, Milan, Italy)
,
Salmona Mario
(Department of Molecular Biochemistry and Pharmacology, IRCCS-Istituto di Ricerche Farmacologiche “Mario Negri”, Via G. La Masa 19, 20156, Milan, Italy)
,
Diomede Luisa
(Department of Molecular Biochemistry and Pharmacology, IRCCS-Istituto di Ricerche Farmacologiche “Mario Negri”, Via G. La Masa 19, 20156, Milan, Italy)
資料名:
Rapid Communications in Mass Spectrometry
(Rapid Communications in Mass Spectrometry)
巻:
31
号:
10
ページ:
859-864
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0695A
ISSN:
0951-4198
CODEN:
RCMSEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)