文献
J-GLOBAL ID:201702255629789464
整理番号:17A0749172
健康食品選択:イランの消費者抗生物質無添加培養ニワトリへの調査結果【Powered by NICT】
Healthy food choice: Survey results from Iranian consumers toward antibiotic-free chicken
著者 (3件):
Rahnama Hassan
(Department of Management and Accounting, Rasht Branch, Islamic Azad University, Rasht, Iran)
,
Fadaei Mehdi
(Department of Management and Accounting, Rasht Branch, Islamic Azad University, Rasht, Iran)
,
Baghersalimi Saeed
(Department of Management and Accounting, Rasht Branch, Islamic Azad University, Rasht, Iran)
資料名:
Journal of Sensory Studies
(Journal of Sensory Studies)
巻:
32
号:
1
ページ:
ROMBUNNO.12248
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0042A
ISSN:
0887-8250
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)