文献
J-GLOBAL ID:201702255632437677
整理番号:17A0365549
コムギからの酸化されたフェルロイル化アラビノキシランの構造的及び機能的特性化【Powered by NICT】
Structural and functional characterization of oxidized feruloylated arabinoxylan from wheat
著者 (4件):
Bagdi Attila
(ETH Zurich, Institute of Food, Nutrition and Health, Schmelzbergstrasse 9, CH-8092, Zurich, Switzerland)
,
Bagdi Attila
(Department of Applied Biochemistry and Food Science, Budapest University of Technology and Economics (BME), Mueegyetem rkp. 3, H-1111, Budapest, Hungary)
,
Tomoskozi Sandor
(Department of Applied Biochemistry and Food Science, Budapest University of Technology and Economics (BME), Mueegyetem rkp. 3, H-1111, Budapest, Hungary)
,
Nystrom Laura
(ETH Zurich, Institute of Food, Nutrition and Health, Schmelzbergstrasse 9, CH-8092, Zurich, Switzerland)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
219-225
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)