文献
J-GLOBAL ID:201702255687170138
整理番号:17A0078863
山ナッツの可変ステップパワーマイクロ波乾燥技術パラメータの最適化【JST・京大機械翻訳】
Parameter optimization of hickory nut drying by phased varying power microwave
著者 (6件):
Zhu Dequan
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
,
Ma Jin
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
,
Jiang Rui
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
,
Yuan Jiahong
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
,
Wang Chaoxian
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
,
Zhu Hong
(School of Engineering, Anhui Agricultural University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
32
号:
15
ページ:
268-274
発行年:
2016年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)