文献
J-GLOBAL ID:201702255938196288
整理番号:17A0447730
亜臨界水によって得られたショウガ抽出物の特性化【Powered by NICT】
Characterisation of ginger extracts obtained by subcritical water
著者 (5件):
Svarc-Gajic Jaroslava
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Cvetanovic Aleksandra
(Faculty of Technology, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia)
,
Segura-Carretero Antonio
(CIDAF-Centre for Functional Food Research and Development, Avda Conocimiento 37, 18016 Granada, Spain)
,
Linares Isabel Borras
(CIDAF-Centre for Functional Food Research and Development, Avda Conocimiento 37, 18016 Granada, Spain)
,
Maskovic Pavle
(Faculty of Agronomy, University of Kragujevac, Cara Dusana 34, 32000 Cacak, Serbia)
資料名:
Journal of Supercritical Fluids
(Journal of Supercritical Fluids)
巻:
123
ページ:
92-100
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1591A
ISSN:
0896-8446
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)