文献
J-GLOBAL ID:201702255994979390
整理番号:17A0937291
小麦パンの繊維強化:鉱物組成とバイオアクセシビリティに及ぼす影響【Powered by NICT】
Fibre fortification of wheat bread: impact on mineral composition and bioaccessibility
著者 (5件):
Martins Zita E.
(LAQV/REQUIMTE, Departamento de Ciencias Quimicas, Laboratorio de Bromatologia e Hidrologia, Faculdade de Farmacia, Universidade do Porto, Rua de Jorge Viterbo Ferreira no. 228, 4050-313 Porto, Portugal. isabel.ferreira@ff.up.pt)
,
Pinto Edgar
,
Almeida Agostinho A.
,
Pinho Olivia
,
Ferreira Isabel M. P. L. V. O.
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
5
ページ:
1979-1987
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)