文献
J-GLOBAL ID:201702256195976154
整理番号:17A1456287
食品加工条件に類似した条件下でのぬれた表面の乾燥過程の研究【Powered by NICT】
Study of the drying process of wetted surfaces under conditions similar to food processing conditions
著者 (4件):
Lecoq L.
(Irstea, UR GPAN, 1 rue Pierre-Gilles de Gennes, 92761 Antony, France)
,
Lecoq L.
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Flick D.
(UMR Ingenierie Procedes Aliments, AgroParisTech, INRA, Universite Paris-Saclay, 91300 Massy, France)
,
Laguerre O.
(Irstea, UR GPAN, 1 rue Pierre-Gilles de Gennes, 92761 Antony, France)
資料名:
International Journal of Refrigeration
(International Journal of Refrigeration)
巻:
81
ページ:
69-81
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0157B
ISSN:
0140-7007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)