文献
J-GLOBAL ID:201702256202254892
整理番号:17A0986909
ソーセージ中のナトリウム代替物,抗酸化剤とカルシウム強化剤としての市販ミネラル強化された酪農副産物【Powered by NICT】
Commercial Mineral Enhanced Dairy By-Products as Sodium Replacers, Antioxidants and Calcium Fortifiers in Sausages
著者 (5件):
Engeloug Anne Maren
(Dept. of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian Univ. of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432, Aas, Norway)
,
Yi Gu
(Dept. of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian Univ. of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432, Aas, Norway)
,
Egelandsdal Bjorg
(Dept. of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian Univ. of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432, Aas, Norway)
,
Haug Anna
(Dept. of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian Univ. of Life Sciences, P.O. Box 5003, N-1432, Aas, Norway)
,
Nordvi Berit
(TINE R&D, P.O. Box 25, N-0902, Oslo, Norway)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
6
ページ:
1302-1309
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)