文献
J-GLOBAL ID:201702256464762571
整理番号:17A0450376
オレガノ精油及びミカン繊維を含むナノエマルジョンベース可食性コーティングを用いた低脂肪カットチーズのシェルフライフの改善【Powered by NICT】
Improving the shelf life of low-fat cut cheese using nanoemulsion-based edible coatings containing oregano essential oil and mandarin fiber
著者 (3件):
Artiga-Artigas Maria
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecnio Center, Av. Alcalde Rovira Roure 191, 25198 Lleida, Spain)
,
Acevedo-Fani Alejandra
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecnio Center, Av. Alcalde Rovira Roure 191, 25198 Lleida, Spain)
,
Martin-Belloso Olga
(Department of Food Technology, University of Lleida - Agrotecnio Center, Av. Alcalde Rovira Roure 191, 25198 Lleida, Spain)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
76
ページ:
1-12
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)