文献
J-GLOBAL ID:201702256651478800
整理番号:17A0747935
通気ベーカリー製品中の固体脂肪の代替としてのオレオゲル製剤の利用:物理化学的,レオロジー的,及びトモグラフィー特性評価【Powered by NICT】
Utilization of Oleogels as a Replacement for Solid Fat in Aerated Baked Goods: Physicochemical, Rheological, and Tomographic Characterization
著者 (5件):
Kim Joo Young
(Dept. of Food Science & Technology and Carbohydrate Bioproduct Research Center, Sejong Univ., Seoul, 05006, Korea)
,
Lim Jeongtaek
(Dept. of Food Science & Technology and Carbohydrate Bioproduct Research Center, Sejong Univ., Seoul, 05006, Korea)
,
Lee JaeHwan
(Dept. of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan Univ., Suwon, 16419, Korea)
,
Hwang Hong-Sik
(United States Dept. of Agriculture, Agricultural Research Service, Natl. Center for Agricultural Utilization Research, Functional Foods Research, Peoria, 61604, IL, U.S.A)
,
Lee Suyong
(Dept. of Food Science & Technology and Carbohydrate Bioproduct Research Center, Sejong Univ., Seoul, 05006, Korea)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
2
ページ:
445-452
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)