文献
J-GLOBAL ID:201702256754152289
整理番号:17A0372954
準最適温度の関数としての微生物成長モデルを識別するための最適実験計画:in silicoからin vivoへ【Powered by NICT】
Optimal experimental design for discriminating between microbial growth models as function of suboptimal temperature: From in silico to in vivo
著者 (5件):
Stamati I.
(BioTeC, Chemical Engineering Department, KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium)
,
Akkermans S.
(BioTeC, Chemical Engineering Department, KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium)
,
Logist F.
(BioTeC, Chemical Engineering Department, KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium)
,
Noriega E.
(BioTeC, Chemical Engineering Department, KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium)
,
Van Impe J.
(BioTeC, Chemical Engineering Department, KU Leuven, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Ghent, Belgium)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P1
ページ:
689-700
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)