文献
J-GLOBAL ID:201702256923215962
整理番号:17A0311483
大腸菌を産生するCDC「トップ6つの」非O157志賀毒素の成長,クオラムセンシングおよび病原性因子に対するブドウ種子抽出物の阻害効果【Powered by NICT】
Inhibitory effects of grape seed extract on growth, quorum sensing, and virulence factors of CDC “top-six” non-O157 Shiga toxin producing E. coli
著者 (6件):
Sheng L.
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164, USA)
,
Olsen S.A.
(Department of Animal Science, University of Wyoming, Laramie, WY 82071, USA)
,
Hu J.
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164, USA)
,
Yue W.
(College of Animal Science and Technology, Zhejiang Agriculture and Forestry University, Hangzhou 311300, China)
,
Means W.J.
(Department of Animal Science, University of Wyoming, Laramie, WY 82071, USA)
,
Zhu M.J.
(School of Food Science, Washington State University, Pullman, WA 99164, USA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
229
ページ:
24-32
発行年:
2016年07月16日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)