文献
J-GLOBAL ID:201702257200600180
整理番号:17A0663818
アスパラギン-グルコースのモデル系におけるグルタミン酸ナトリウムマイクロカプセルによるアクリルアミドとヒドロキシメチルフルフラール形成の同時阻害
Simultaneous inhibition of acrylamide and hydroxymethylfurfural formation by sodium glutamate microcapsules in an asparagine-glucose model system
著者 (6件):
WANG Zimeng
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
,
WEN Chao
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
,
SHI Xingbo
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
,
LU Dai
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
,
DENG Jiehong
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
,
DENG Fangming
(Hunan Agricultural Univ., Hunan, CHN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
2
ページ:
572-577
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)