文献
J-GLOBAL ID:201702257465696177
整理番号:17A0332412
品種比較に基づいた水ナス果実の品質並びに加工特性
Characteristics of Quality and Processing of Mizu-nasu (Solanum melongena L.) Eggplant Fruit Based on a Varietal Comparison
著者 (7件):
KITSUDA Koji
(Tottori Univ., Tottori)
,
KITSUDA Koji
(Res. Inst. Environment, Agriculture and Fisheries, Osaka)
,
MATSUSHIMA Sayuri
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi)
,
SHIMOKAWA Akihiro
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi)
,
SHIGYO Masayoshi
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi)
,
ITAMURA Hiroyuki
(Shimane Univ., Shimane)
,
YAMAUCHI Naoki
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
43
号:
1
ページ:
9-15
発行年:
2017年01月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)