文献
J-GLOBAL ID:201702257498116740
整理番号:17A1422056
スワジランドで一般的に消費される野菜中の必須及び非必須元素のバイオアクセシビリティとリスク評価【Powered by NICT】
Bioaccessibility and risk assessment of essential and non-essential elements in vegetables commonly consumed in Swaziland
著者 (4件):
Mnisi Robert Londi
(Department of Chemistry, Tshwane University of Technology, Private bag X680, Pretoria 0001, South Africa)
,
Ndibewu Peter P.
(Department of Chemistry, Tshwane University of Technology, Private bag X680, Pretoria 0001, South Africa)
,
Mafu Lihle D.
(School of Physical and Chemical Sciences, North-West University, Potchefstroom Campus, Private Bag, X6001, Potchefstroom 2520, South Africa)
,
Bwembya Gabriel C.
(Department of Chemistry, University of Swaziland, Private bag 4, Kwaluseni M220, Swaziland)
資料名:
Ecotoxicology and Environmental Safety
(Ecotoxicology and Environmental Safety)
巻:
144
ページ:
396-401
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0825B
ISSN:
0147-6513
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)