文献
J-GLOBAL ID:201702257794088069
整理番号:17A1131860
高オレイン酸ひまわり油とモノグリセリドオレオゲルの多目的最適化:マーガリンに類似したレオロジー及びテクスチャー特性の探索【Powered by NICT】
Multi-objective optimization of high oleic sunflower oil and monoglycerides oleogels: Searching for rheological and textural properties similar to margarine
著者 (4件):
Palla Camila
(PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur - CONICET), Camino La Carrindanga KM 7, 8000 Bahia Blanca, Argentina)
,
Giacomozzi Anabella
(PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur - CONICET), Camino La Carrindanga KM 7, 8000 Bahia Blanca, Argentina)
,
Genovese Diego B.
(PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur - CONICET), Camino La Carrindanga KM 7, 8000 Bahia Blanca, Argentina)
,
Carrin Maria Elena
(PLAPIQUI (Universidad Nacional del Sur - CONICET), Camino La Carrindanga KM 7, 8000 Bahia Blanca, Argentina)
資料名:
Food Structure
(Food Structure)
巻:
12
ページ:
1-14
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2959A
ISSN:
2213-3291
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)