文献
J-GLOBAL ID:201702258277868417
整理番号:17A1973669
インドのrista A伝統肉製品の微生物負荷,脂質酸化及び官能品質に及ぼす天然酸化防止剤の影響【Powered by NICT】
Influence of natural antioxidants on microbial load, lipid oxidation and sensorial quality of rista-A traditional meat product of India
著者 (3件):
Ahmad Mir Sajad
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Hazratbal, Srinagar 190006, J&K, India)
,
Ahmad Masoodi Farooq
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Hazratbal, Srinagar 190006, J&K, India)
,
Raja Jeelani
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Hazratbal, Srinagar 190006, J&K, India)
資料名:
Food Bioscience
(Food Bioscience)
巻:
20
ページ:
79-87
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2935A
ISSN:
2212-4292
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)