文献
J-GLOBAL ID:201702258928643980
整理番号:17A0404840
紫サツマイモ(Ipomoea batatas)からの生物活性物質の分画,酵素阻害と細胞抗酸化活性【Powered by NICT】
Fractionation, enzyme inhibitory and cellular antioxidant activity of bioactives from purple sweet potato (Ipomoea batatas)
著者 (5件):
Esatbeyoglu Tuba
(Institute of Human Nutrition and Food Science, University of Kiel, Germany)
,
Rodriguez-Werner Miriam
(Institute of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Germany)
,
Schlosser Anke
(Institute of Human Nutrition and Food Science, University of Kiel, Germany)
,
Winterhalter Peter
(Institute of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Germany)
,
Rimbach Gerald
(Institute of Human Nutrition and Food Science, University of Kiel, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
221
ページ:
447-456
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)