文献
J-GLOBAL ID:201702258935749773
整理番号:17A1559412
ビール発酵の動的最適化:達成可能な性能と製品のフレーバ制約の感度解析【Powered by NICT】
Dynamic optimization of beer fermentation: Sensitivity analysis of attainable performance vs. product flavour constraints
著者 (2件):
Rodman Alistair D.
(Institute for Materials and Processes (IMP), School of Engineering, University of Edinburgh, The King’s Buildings, Edinburgh EH9 3FB, United Kingdom)
,
Gerogiorgis Dimitrios I.
(Institute for Materials and Processes (IMP), School of Engineering, University of Edinburgh, The King’s Buildings, Edinburgh EH9 3FB, United Kingdom)
資料名:
Computers & Chemical Engineering
(Computers & Chemical Engineering)
巻:
106
ページ:
582-595
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0199C
ISSN:
0098-1354
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)