文献
J-GLOBAL ID:201702258967757276
整理番号:17A0472044
噴霧乾燥した紫トウモロコシ(Zea maysL.)穂軸アントシアニン粉末の収量と最終色特性に及ぼすキャリアの色素マトリックス,温度及び量の影響【Powered by NICT】
The effect of pigment matrix, temperature and amount of carrier on the yield and final color properties of spray dried purple corn (Zea mays L.) cob anthocyanin powders
著者 (2件):
Lao Fei
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 110 Parker Food Science and Technology Building, 2015 Fyffe Road, Columbus, OH 43210, USA)
,
Giusti M. Monica
(Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, 110 Parker Food Science and Technology Building, 2015 Fyffe Road, Columbus, OH 43210, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
227
ページ:
376-382
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)